woensdag, september 10, 2008

911 verbot


Aan de vooravond van 9/11 gaat het er weer eens ruig aan toe bij Zaplog, waar de no planers en plane huggers de tent nu helemaal aan het afbreken zijn. Waarschijnlijk is deze orgie voor het laatst, want vanaf morgen zou er bij Zaplog wel eens een heus 911 verbot kunnen gelden, inclusief twee grote gestempelde C's op het nog in te voeren Persoonsbewijs. "Het is nu wel genoeg, als er ooit iets bovenwater komt over dit onderwerp wat wel enigszins overtuigend of substantieel is, dan zullen we het laten staan, voor de rest is het hier klaar met je tekenfilmpjes en pipo de clown logica," bast de Zaplog bovenbaas. "Het nadeel van internet en social media is dat zonder goede techniek een paar kneuzen met teveel tijd en evenveel complexjes het voor vrijwel iedereen kunnen verpesten. Dan maar modereren en het standaard 'censuur' geblaf voor lief nemen." 

Dus, bye bye zwaai zwaai 9/11 complotters. Maar ja, zeg zelf: erg veel zinnigs valt er onderhand niet meer te schrijven over 9/11. 

De Volkskrant meldt vandaag nog dat een Britse fusie-expert doorgrond zegt te hebben waarom de Twin Towers op 11 september 2001 als een kaartenhuis in elkaar zakten. Het hete staal van de constructie werd week en zacht volgens principes die ook de wand van een fusiereactor parten spelen. WTC7 genuked? Zapburu is er ook niet echt onder de indruk van. En alsof het zo moest werden maandag drie Britse vloeistofterroristen veroordeeld wegens samenzwering tot moord. De drie waren van plan geweest om aanslagen te plegen op zeven transatlantische vluchten met vloeibare explosieven. Inmiddels is wel vast komen te staan dat die bommen gemaakt hadden kunnen worden. 

Maar een overwinning voor justitie is het niet geworden. Vier andere verdachten gingen vrijuit omdat de jury niet tot een oordeel kon komen. UPDATE: Het Zaplog draadje is inmiddels geheel verschwunden (hier nog de cacheversie).

Labels:

18 Comments:

At 6:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Misschien kunnen de 'no-planers' een plaatsje vinden op de Niburu site. Daar zijn ze ook gek op lichtwezens en aanverwante onzin.

 
At 7:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dit draadje is te leuk en te typerend om het zomaar te laten verdwijnen. Gelukkig had ik nog een schermpje open staan.
Ik heb nog een spiegeltje kunnen maken met alle comments (tot kwart voor vijf) erbij.

veel leesplezier! :D

Als je wil, Billy, zet het maar in een update in je post.

 
At 8:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat ook nog verdwenen is op de zapruder- voorpagina zijn de links naar de laatste reacties in het forum.
Het forum is dus eigenlijk zo goed als onzichtbaar gemaakt.

O jee, geen "diepgravende" discussies meer daar.. ;) Jammer hoor, straks valt er helemaal niks meer te lachen.

 
At 8:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

Lachen!

 
At 9:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

'Het hete staal van de constructie werd week en zacht volgens principes die ook de wand van een fusiereactor parten spelen. WTC7 genuked? Zapburu is er ook niet echt onder de indruk van.'

De dag dat Billy echt eens gaat lezen wat er in dat soort rapporten staat, is nog niet geweest. Komt waarschijnlijk nooit. Het werd tijd dat de Zappie's een einde gingen maken aan de billy's daar.

 
At 9:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

Momenteel maken ze vooral een einde aan zichzelf...

 
At 9:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik net in die versie van jullie huisdebiel en alweer blijkt dat je dingen weer uit hun context haalt Billy! Wat een mannetje ben jij, zo ga je de Zapboys natuurlijk nooit ook maar een beetje zenuwachtig maken, met dit soort half werk.

'***Noem mij één ander blog waar ze zoveel van jouw onzin wel tolereren. Noem me één ander blog waar zoveel no-plane filmpjes en artikelen *proest* staan.*** Het is nu wel genoeg, als er ooit iets bovenwater komt over dit onderwerp wat wel enigszins overtuigend of substantieel is, dan zullen we het laten staan, voor de rest is het hier klaar met je tekenfilmpjes en pipo de clown logica. '

Dan staat er toch ineens heel wat anders. Niet dat jou publiek dat soort nuances oppikt, maar het Zap publiek wel.

 
At 10:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jij bent de enige die beweert dat het hier de bedoeling is de 'zapboys' (what's in a name) zenuwachtig te maken.
Billy geeft zijn heldere kijk op een hoop vage waanbeelden en andere geestdwalingen die de zappies op 'hun' zaplog kwakken. Wat de zappies en aanverwante complottertjes daar van vinden zal hem hoogstwaarschijnlijk een zalig rotzorg zijn.....

 
At 10:14 p.m., Anonymous Anoniem said...

Anoniem heeft denk ik niet alles gelezen:
9-9, 22:05 roept Patman:

"En het ergste is nog wel dat die 9/11 mongolen denken dat ze ons (Nederlanders) een plezier doen enzo met hun amateuristische inteelt gejank en dat ze denken dat ze iets kunnen gaan betekenen. Mijn god, alleen om die kneuzen alleen al zou je fan worden van het officiele verhaal. Om maar ver uit de buurt van dat soort nerds te kunnen blijven. "

Wat voor nuance wilde je oppikken, anoniem? :D

Dat zaplogdraadje is weer eens geweldige soap. Natuurlijk gaat zappie niet de stekker uit zaplog trekken - hij roept gewoon weer eens wat er in 'm opkomt, ongemeend, zoals de meesten van z'n comments - maar hilarisch is het allemaal wel.

 
At 8:23 a.m., Anonymous Anoniem said...

5 randdebielen die altijd hetzelfde debunken.
Wat ze eigenlijk debunken weten ze zelf niet eens.
Mee eens dat zaplog net zo een gestoord weblogje is als zapburu.
Weinig ruimte voor anderen,die het anders zien als zaplog.
Zaplog en zapburu=1 pot stront.

 
At 8:25 a.m., Anonymous Anoniem said...

Daar hebben we Tamso weer. Nog niet uitgeraasd?

 
At 10:45 a.m., Anonymous Anoniem said...

" Inmiddels is wel vast komen te staan dat die bommen gemaakt hadden kunnen worden"

Ergens in '95 is in een philepijns passagiersvliegtuig een vergelijkbare vloeistofbom afgegaan, in elkaar geknutseld met explosieve vloeistof in een lensenvloeistofflesje, een geprepareerd Casio-horloge en wat bedrading die in de hak van de schoen was verstopt.

De bom was aan boord op het toilet in elkaaar geknutseld en vervolgens onder de stoel geplaatst, om 4 u later te exploderen. Door een wonder explodeerde het vliegtuig zelf niet en viel er slechts 1 dode....

 
At 12:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

De ruzie gaat gewoon weer door: http://zaplog.nl/zaplog/article/9_11_the_falling_man

 
At 1:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nog even en ik ga hier aan de slag! Moet ik potverdorie mijn eigen artikel via een mirror van jullie terug vinden haha

 
At 1:28 p.m., Anonymous Anoniem said...

hahaha, en ook DAT draadje is alweer verwijderd! :D
Gaat lekker zo!

Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat Patman weer op Nujij gaat lopen blaten dat er NOOIT iets verwijderd wordt op Zaplog. ;)

 
At 1:28 p.m., Anonymous Anoniem said...

@zimba:

Die is ook al verdwenen.

 
At 1:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Nog even en ik ga hier aan de slag! "

Wat een geweldige timing, Ron. Ik zou zeggen, ga je gang. Veel succes! Dit blog staat helemaal tot je beschikking. :)

 
At 1:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

Een gesticht voor uitgesloten complotters, is dat niet een idee?

 

Een reactie posten

<< Home